duminică, 16 august 2009


Centrul vechi al Bucurestiului, in perimetrul cuprins de strazile Franceza , Selari si Sf. Dumitru, se va transforma in perioada 4 august – 20 septembrie, intr-un centru al vietii culturale bucurestene si europene, unde artistii din toate domeniile vor avea ocazia sa se exprime liber.

Expozitii, proiectii de film si reclame, concerte, teatru de strada, dans, jonglerii si ateliere de creatie sunt cateva din activitatile la care publicul va putea asista sau chiar participa.

Actiunea desfasurata sub denumirea de “Art Boulevard“ cea mai noua si de amploare manifestare culturala este organizata de Asociatia Culturala Art Music & Film care intentioneaza astfel sa schimbe atmosfera centrului vechi al Bucurestiului.Asociatia culturala “Art Music & Film” isi propune sa transforme pe durata evenimentului o parte a centrului istoric intr-un centru al vietii culturale bucurestene organizand expozitii de pictura, fotografie, sculptura, street art, concerte, DJ, VJ, proiectiii de film, publicitate si teatru de strada, jonglerii, concursuri, literatura, hand-made, arta neconventionala. Pe langa toate acestea in fiecare saptamana organizatorii vor pregati petreceri si surprize, in concordanta cu tema evenimentului de anul acesta “550 de creativitate si vitalitate urbana bucuresteana”.

2 comentarii:

  1. Salut!
    Tocmai ne-am intalnit la Art Boulevard, iar bentitele tale cu floricele mi-au inviorat seara.
    Mult succes in continuare, faci o treaba minunata. Esti la mine in blogroll. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult, ma bucur ca ti-au placut :)

    RăspundețiȘtergere